• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Natrysk wody na intercoler-zakładam w 156 2.4 JTD

• Autor wątku Autor wątku Starscream
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Starscream

Guest
Poczytałem trochę na necie, mam schemat ideowy, więc zamontuję sobie coś takiego-przyrost mocy, przy właściwie dobranym ciśnieniu wody i odpowiednim chłodzeniu powienien wynieść od 3- 6,7% więc nie za dużo, ale ja lubię grzebanie przy aucie, więc zajmę się tym. Będę tu umeszczał fotki z przebiegu prac montażowych i oczywiście zapraszam do komentowania i zadawania pytań :wink:

Komentarz dodany przez: robak#21: 2008-06-01, 19:40
Proszę o podawanie prefixu przed tematem

też będzie większy, ale za trochę, jak na razie to jutro zacznę to wreszcie zakładać i wrzucę obiecany fotki 8)

troche temat odswiezam bo fotki obiecales jestem ciekaw jak to wszystko wyglada i jak to zrobic

wiem, wiem, przepraszam :oops: , sprawy się troszkę skomplikowały, ale jutro myślę, wstawię pierwsze fotki, zapewniam, że nie jest to trudne ani skomplikowane zadanie, zobaczycie myślę 8)

a ja caly czas czekam na te fotki 8) :mrgreen: bo jestem ciekaw jak to zrobic i czy nie zrobic tego u siebie :twisted:

Starscream, jak tam ci idzie ,masz moze fotke samej instalacji

Pozdrawiam

tak zrobię, przepraszam za taką zwłokę, czekam na nowy zderzak, dlatego się tak to przeciąga-ale idę porobić fotki części i napiszę jak i co trzeba i jak się za to zabrać :wink:

Amortyzatory
Powrót