Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marekm napisał:złe założenia projektantówinnymi słowy wszystko ok
![]()
CO do tej kontrolki, to może ktoś zamiast którejś żarówki np. postojowej wstawił Diody LED, wówczas kontrolka będzie świeciła, bo dioda LED ma za mały opór...Kipila napisał:Witam serdecznie,
Kilka dni temu kupiłem pierwsze w życiu autko i jest to właśnie Alfa 156. Przejdę od razu do rzeczy, pewnie zahaczę o inne tematy, ale jedna z bolączek dotyczy właśnie kontrolki przepalonych żarówek.
Problem u mnie jest taki, że po zakupie auta już się świeciła, odnalazłem przepaloną żarówkę oświetlenia tablicy rej, ale po wymianie kontrolka nadal nei gaśnieCo może być przyczyną?
Druga sprawa w kwestii kontrolek otwartych drzwi. Domyślam się że każdy symbol drzwi oświetla inna żarówka, jedna z nich świeci baaardzo slabiuteńka, w dzien jej nie widac. Wiecie jak dostac sie do tego środkowego panela żeby tam pomajsterkować i nic nie uszkodzic?
zari napisał:o mijania czy drogowych nic nei pisze czyli jak sie zjara to kontrolka sie nie zaswieci