• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] kierunkowskaz i awaryjne nie działają

• Autor wątku Autor wątku malek3333
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

malek3333

Guest
Jak w temacie. Światła raz działają raz nie. W dniu dzisiejszym odmówiły posłuszeństwa. Podejrzewam przerywacz albo jakieś kable miały spotkanie ze sobą. he he dodam że gdy trzasnąłem drzwiami bo na skrzyżowaniu przez nie miałbym wypadek to zaczęły działać. a potem znowu lipa..........

mogę to sam prawic?? dziwne teraz znowu mi działają!!!! jednak alfa ma charakter i swoje humory :P . dzięki z góry

ok zabiorę sie do tego jak alfę od lakiernika odbiorę. dzięki :)

Zdejmij plastikową osłonę kierownicy,pod nią centralnie do fotela na samej górze znajdziesz niebieską lub czarną kostkę która z pewnością ma kaprysy.Wymień ją na nową i po kłopocie,koszt w sklepie motoryzacyjnym to 20zł więc jak za spokój to niewiele.Kostka jest znormalizowana i pasuje od wielu marek samochodów.(czas wymiany około 20min.)

Amortyzatory
Powrót