[156] Gdzie można kupić części do AR 156 po lifcie?

• Autor wątku Autor wątku kecaj77
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kecaj77

Guest
Witam. To mój pierwszy post więc pozdro dla wszystkich. Posiadam AR 156 sportwagon rocznik 2005 i mam problem, żeby dokupić do niej czarne światła tylnie, a także dostawkę tylniego zderzaka i progi(z nimi nie ma takiego problemu, bo są takie same jak w wersji przed liftem) Znacie może jakieś sklepy internetowe, gdzie mogę dokupić te części? Może też być jakiś sklep zagraniczny, żeby tylko nie było problemu z zamówieniem.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Komentarz dodany przez: robak#21: 2008-07-18, 17:17
Proszę o podawanie prefixu przed tematem

Dzięki za pomoc Troche droga ta nakładka na przód, pozatym i tak z przodu nie chcę nic dokładać. Mam sportwagona więc ta delikatna nakładka też odpada :) A ceny w tym sklepie, też jak na moją kieszeń troche za wysokie. Mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia w samochodzie więc na razie staram się coś tańszego.
Znalazłem na allegro progi, ale z tego co czytałem to raczej ich nie polecacie, bo są ze słabego materiału. Jeśli już to od sport pack'a, ale takich nigdzie nie mogę znaleźć.
Jeszcze nie wiem, gdzie te światła i czy w ogóle to były jakieś takie produkowane do wersji po lifcie.

Amortyzatory
Powrót