• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Filtr paliwa w 156 2.0 TS

• Autor wątku Autor wątku Adrian R-sko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Adrian R-sko

Guest
Witam wszystkich...
Mam takie małe pytanko :roll: , może mi ktoś powiedzieć w którym miejscu znajduję się filtr paliwa w Alfie 156 2.0 TS '99r, bo nie mogę go znaleźć :oops: ...
dziękuję...

Normalnie - nie ma i już - jest tylko siatka w pompie paliwa - ja też kiedyś byłem bardzo zdziwiony z tego powodu. :|?:

no to fajnie... zonka zaliczyłem niezłego :mrgreen: a tyle się go naszukałem :P

Najlepsze jest to, że w niektórych sklepach można go nawet kupić. :mrgreen:

czyli skoro można go sobie kupić to znaczy że można se go założyć?? ale znowu skoro go nie ma to myślicie że nie jest potrzebny ??

a jak jest z ta siatka w zbiorniku? czyścił już ktoś? bo ciężko mi odpala i wydaje mi się ze to jest przyczyna...

Amortyzatory
Powrót