• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Elektryka drzwi....

• Autor wątku Autor wątku slow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

slow

Nowy
Auto
AR 156 2.0TS 1999r.
Orientuje się ktoś może czy elektr.opuszczania szyb w tylnych drzwiach jest puszczona w standarcie w każdej wersji , pomimo zastosowania opuszczania ręcznego :?:

p.s. chodzi o doprowadzenie wiązki instalacji.

Nie jestem na 100% pewien jak jest w Alfie 156 ale myślę ,że jak są z tyłu korbki to niema tam instalacji elektr.- jest zbędna więc po co ją instalować :wink:

emzet156 napisał:
Nie jestem na 100% pewien jak jest w Alfie 156 ale myślę ,że jak są z tyłu korbki to niema tam instalacji elektr.- jest zbędna więc po co ją instalować :wink:

standaryzacja produkcji przewodów i złączy :|?: (może)

Z doświadczenia wiem,że producenci oszczędzają na czym się da a dodatkowe kable to ekstra koszty :!:

Amortyzatory
Powrót