• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Brak wskaźników, świateł tylnich, i kierunkowskazów

• Autor wątku Autor wątku sepharin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sepharin

Guest
Mam problem.... kombinowałem przy zapalniczce samochodowej, i chyba zrobiłem jakieś zwarcie, i nie mam świateł tylnych, kierunkowskazów, i zegary w ogóle nie reagują. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, i są OK. Może ktoś z was wie co może być przyczyną. dodam tylko że masa jest.

To sprawdź jeszcze raz dokładnie bezpieczniki, wyciągnij i obejrzyj . Odpowiedzialny jest za to bezpiecznik nr 9 z opisu na klapce o wartości 10 A. Ponadto są jeszcze bezpieczniki powyżej tych standardowych oraz za taką małą klapeczką którą zobaczysz po otwarciu schowka pasażera na górze. Miałem u siebie to samo jak montowałem panel od klimy, zrobiłem zwarcie i po bezpieczniku.

Poprawka: kierunkowskazy są OK.

-a bezpiecznik nr 9 jest 15 A.
-sprawdziłem wszystkie i są w porządku

Może są za to odpowiedzialne jakieś przekaźniki ??

Amortyzatory
Powrót