• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] awaria układu wtryskowego po czyszczeniu przepływomier

• Autor wątku Autor wątku axx1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

axx1

Guest
miałem problem zprzepływomirzem więc wyczyściłem go według wskazań z forum zrób to sam ale po zmontowaniu zaświeciła się kontrolka awari układu wtryskowego .obroty się poprawily spokojnie dochodzą do 5500 co wcześniej zatrzymywały się w okolicy 4000 jednak teraz jest dziura gdy się wcisnie gaz z niskich obrotów co może byc przyczyną

[ Komentarz dodany przez: Superjahu007: 2008-09-06, 11:41 ]
Proszę dodawać prefiksy[] przed pytaniem.

To ze czyszczenie MAFa nawet w wannie nic nie daje wiec jest prawdopodobnie uszkodzony i nie pracuje w pełnym zakresie.
Sprawdz go na kompie i wtedy bedzie wszystko jasne.

fred

posprawdzaj jeszcze, może wtyczka nie łaczy czy coś:) zawsze to jakieś pocieszenie:)

no ja miałem ten sam problem! nic miłego kup fast nowy. wszelki półśrodki to strata czasu i kasy! alfa pali jaki smok dziwnie się zachowuje. Ja po wymianie niczego tam nie ruszam gra i buczy przeczyściłem tyko przepustnice i filtr powietrza nowy auto zupełnie inne auto.

Amortyzatory
Powrót