• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

156 2.5 V6 obiecałem że się pochwalę :)

• Autor wątku Autor wątku plaba
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

plaba

Guest
156 2.5 V6 obiecałem że się pochwalę

Witam.
Jestem aktywny tutaj od niedawna i postanowiłem że pokaże moją perełkę pomimo, że nie robiłem nigdy specjalnych sesji mojej belli :) Jak dotychczas wymieniłem: rozrząd, olej, paski - po zakupie, termostat (z powodu niedogrzania), wahacze dolne - przód i 2 żarówki tablicy rej. usunąłem wycieki przewodów ciśnieniowych pompy wspomagania, smarowanie czujnika temperatury ;) Nic w niej nie zmieniałem od zakupu - seryjny model...przy zmianie opon na zimowe odkryłem że ma czerwone sprężyny Eibach'a nie znam dobrze historii modelu ale podejrzewam że właściciel z Niemiec chyba sam dokonał tej modyfikacji. Miło będzie poczytać jakieś opinie ;)
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ładne, bardzo ładne. Kiedy reflektory czyścisz/wymieniasz?

strasznie niepozorna jak na V6 :D pewnie nie jednego chłoptasia w BMW nią zaskoczysz :D

no tak to prawda przez to że jest niepozorna to często zdarzają się "agresywni kierowcy" zmuszający ;) mnie do dania sobie satysfakcji i przyjemności ;)

sliczna :) tylko pytanie, ..zrobiles okleine w srodku na srebrno ? czy juz tak byla?

Konsoleta środkowa była srebrna jak kupiłem i moim gustem dużo lepiej to wygląda niż imitacja drewna wymieniłem też radyjko na srebrne i teraz się ładnie wszystko komponuje. Nie mam tylko fotek uaktualnionych...kiedyś dorzucę :)
Pozdrawiam Alfistów!

Ostatnia edycja:
Aktualne fotki wnętrza doczekały się publikacji w końcu ;)

Pozdrawiam

Bardzo ładna i zdbana sztuka. Nieźle wyglądają lusterka w kolorze budy. Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót