• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] 156 1.6 TS kameleonek ;)

Auto
156 1.6TS
Witam ;)
Posiadam taka małą Alfinkę z małym silniczkiem mianowicie 1.6 TS o mocy 122 km :) ale moja Bella posiada bardzo oryginalny kolor a mianowicie kameleon ;) najbliższe plany co mam zrobić w mojej Belli to oczywiście kupić felgi 15" oryginalne od Alfy ;) a może jeśli się uda to szprychy ;) a co dalej czas pokaże ;) też myślę nad obniżeniem lecz szkoda trochę na nasz polskie drogi ;) a o to i zdjęcia ;) :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    132.6 KB · Wyświetleń: 190
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    157.3 KB · Wyświetleń: 182
  • DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    133.2 KB · Wyświetleń: 192
  • DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    160.4 KB · Wyświetleń: 190
  • DSC_0010.jpg
    DSC_0010.jpg
    125.5 KB · Wyświetleń: 186
  • DSC_0011.jpg
    DSC_0011.jpg
    82.4 KB · Wyświetleń: 187
  • IMAG0022.jpg
    IMAG0022.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 179
troche do zrobienia będziesz miał, scudetto powinno pójść na pierwszy ogień!! choć szkoda że w gazie:P swoja droga sprawdź tyle zaweszenie bo wygląda jakby albo ktoś obniżał albo powoli amortyzatory wchodziły do bagażnika:P

No wygląda jak obniżona, może pełna butla gazu i tak się wydaje że tył niżej :P Wywal hoka, bo tak nie przystoi, no chyba że używasz :)

właśnie sprężyny idą na pierwszy ogień ;) bo są do wymiany ;) a co do haka niestety musi być bo używam ;) ale też pomaga bo chociaż nie obijam zderzaka o krawężnik ;) Jaso jeśli chodzi Scudetto to są już małe poprawy bo znaczek jest kolorowy tylko z grillem jeszcze coś zrobić ;)

Mam identyczny kolor w swojej SW. Jest po prostu boski :D Zdjęcia nie oddają tego efektu, jaki jest na żywo ;)

Mi się ten kolorek bardzo podoba ale jedyny minus że zderzaki potrafią sprawiać wrażenie że są w innym kolorku :P

własnie a czy ten kolor mozna spolerowac czy leiej samym mleczkiem ja potraktowac ;)?

Amortyzatory
Powrót