• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

155

• Autor wątku Autor wątku cobra82_82
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cobra82_82

Guest
poszukuje fotek i niemoge znalezc
z dodatkowymi zegarami
ewentualnie po tuningu wnetrza
silnika
zewnetrznej

Elo moto!!! Nie wiecie czy mi do 155 podejdzie spojler od 156? Dokładnie to mi chodzi o tą duża płetwę.

PANCERZ 155 napisał:
Elo moto!!! Nie wiecie czy mi do 155 podejdzie spojler od 156? Dokładnie to mi chodzi o tą duża płetwę.

tak spasuje i ladnie lezy ja sam taka mam w 155

Koledzy widze są fanami tuningu. "Duża płetwa" nie wygląda zbyt atrakcyjnie w 155. Widziałem juz takie przeróbki i na allegro i na google.
Zerknijcie w dział HYDE PARK. Tam jest temat o tjinungu. Są zdjęcia wiec może tam coś będzie.

jeśli juz chcecie to zapodajcie jakieś fotki tego waszego tunningu :) zobaczymy ocenimy :) Jeśli chodzi o tunning wnętrza to sprawa indywidualna :) zmiana koloru oświetlenia koloru tarcz zegarów itp :) Masz kase zrobisz wszystko

Zdjęcie zegarów Ryia145... troche słaba jakoś, bo telefonem i juz troche ciemno było.

To prawa cześć moich liczników :) więcej niemoge teraz pokazac bo auto jest u mechanika :)

zegar.jpg

Amortyzatory
Powrót