• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

155

• Autor wątku Autor wątku cobra82_82
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cobra82_82

Guest
otoz potrzebuje opisu wszystkich kontrolek poniewaz zapala mi sie jedna ale niewiem co ona oznacza

Napisz jaka. A z resztą pewnie się domyślam... Jeśli mówisz o awaryjnych to pewnie świeci się taki prostokącik z dwoma kreskami po bokach - co oznacza żaróweczkę od podświetlania tylnej rejestracji :)

ja.m napisał:
Napisz jaka. A z resztą pewnie się domyślam... Jeśli mówisz o awaryjnych to pewnie świeci się taki prostokącik z dwoma kreskami po bokach - co oznacza żaróweczkę od podświetlania tylnej rejestracji :)
nie taka smieszna czerwona ale prosilbym o opis wszystkich jesli mozna

Opis wszystkich:

instrumentsgi2.jpg

te napisy na dole (zegar, płyn do spryskiwaczy etc) odnoszą sie do check panelu, który nie występuje we wszystkich wersjach:

checkpanelte4.jpg

Rosik napisał:
Opis wszystkich:

Obrazek

te napisy na dole (zegar, płyn do spryskiwaczy etc) odnoszą sie do check panelu, który nie występuje we wszystkich wersjach:

Obrazek

dlaczego czasami zapala mi sie awaria zawieszenia zapala sie i po jakims czasie gasnie

Na tym miejscu jest u Ciebie kontrolka wtrysku a nie zawieszenia bo to wystepuje tylko w Q4

Jeśli jest to kontrolka wtrysku to musisz podpiąć silnik pod kompa powinien pokaz który czujnik jest uszkodzony

Amortyzatory
Powrót