RogerIZ28
Nowy
- Auto
- Była piękna 156 1.8TS 2000r LPI
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
z profilu może być ale tył nie ciekawie im wyszedł. Fotki Twoje czy z netu?
SW to nie kombi !A co do SW to sa jedne z piekniejszych kombi moim zdaniem
SW to nie kombi !
Sport Wagon nijak ma się do pojęcia kombi utrwalonego w naszych umysłach . Bagażnik mniejszy ja w sedanie nie licząc faktu że na plus można zaliczyć składane oparcia tylnych foteli . SW powstał żeby wyglądać ja twierdzą ... a dla mnie to konieczność wymuszona przez rynek .
Chociaż jak by nie patrzeć to najpiękniejsze "kombi " jakie świat widział. Ale dla mnie 156 tylko sedan.
oczywiście że z netutakich dojść to Ja nie mam
![]()
SW to nie kombi !
SW to nazwa własna producenta - ale typ nadwozia to KOMBI
Sport Wagon nijak ma się do pojęcia kombi utrwalonego w naszych umysłach . Bagażnik mniejszy ja w sedanie nie licząc faktu że na plus można zaliczyć składane oparcia tylnych foteli . SW powstał żeby wyglądać ja twierdzą ... a dla mnie to konieczność wymuszona przez rynek . Chociaż jak by nie patrzeć to najpiękniejsze "kombi " jakie świat widział. Ale dla mnie 156 tylko sedan.