[155] spojler

• Autor wątku Autor wątku cobra82_82
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Szczerze mówiąc, to wszytskie te spojlery to "kwitnąca beznadzieja". Zapukaj do Alfisty. On miał oryginalną lotkę do sprzedania. Jedynie własnie oryginalna wygląda bardzo ładnie na 155

Zgadzam się z Majkelem żadnym Alfy nie upiększysz, poszukaj oryginalnego do 155.

To jest właśnie lotka od Alfisty od nas z forum.

grzelutek napisał:
http://allegro.pl/item354...5_sport_q4.html

To ma byc spojler ?? ...

Ja bym wybral taka ladna płetwę lub malą lotę bo innego tez sa fajne ale albo za szerokie albo za wysokie :)

To jest najlepszy spojler do 155 ( orginał )

Kolega Rosik ma problemy ze wzrokiem chyba :P na każdej aukcji wyraźnie jest napisane "sprzedam klape bez spojlera :P"

grzelutek napisał:
A co Koledze nie pasuje w TYM spojlerze :>>>

Nie podobaja mi sie zbytnio takie malutkie spojlery co je ledwo widac takze jak fabryczne ale to kfestia gustu :)

ale duze nie pasuja za nic w swiecie, z duzym bedzi ewygladac jak wsiowe wozidlo nic wiecej a tu subtelnosci trzeba

Artur_13 napisał:
Nie podobaja mi sie zbytnio takie malutkie spojlery co je ledwo widac takze jak fabryczne ale to kfestia gustu
To jest malutki spojler ?????? Ty widziałeś go na żywo ??? jest cholernie masywny że nie jest wysoki i bardzo dobrze bo to nie trzepak

bo to nie trzepak :mrgreen: dobre andrzej hi hi

co to w ogole jest za podejscie?
"albo oryginalna albo nic" - przeciez to betonowy bezsens zasciankowy gloszony z torunia

czasami jak czytam takie posty to mam wrazenie, ze ludzie nie maja ani grosza dystansu do marki.. do czegokolwiek..

kazdy se zaklada to co chce.. a moze znajdzie bardzo ladna lotke, ktora bedzie super pasowac do 155-tki..

i co? będzie ble tylko dlatego, ze jest nieoryginalna?

moim zdaniem takie rzeczy powinno sie mierzyc miara gustu i smaku, a napewno nie betonowym spojrzeniem zza worka ortodoksyjnosci..

dystansu trochę!!

Panowie jeżeli już temat tuning to pamiętajcie o podstawowej zasadzie spojler ma przede wszystkim dociskać auto przy wyższych prędkościach i ma to wpływać na mniejsze spalanie :) a wygląd i gust to już druga rzecz

Panowie jeżeli już temat tuning to pamiętajcie o podstawowej zasadzie spojler ma przede wszystkim dociskać auto przy wyższych prędkościach i ma to wpływać na mniejsze spalanie :) a wygląd i gust to już druga rzecz

A wiec taki maly fabryczny spojler to prawie zadnej roli nie robi...

Amortyzatory
Powrót