chciałbym zapytać się użytkowników diesli ile wam pala. Kombinuje jak tu swoja zmienić na taka z lepszym wyposażeniem chyba będę do końca wierny 155 i zastanawiam się ile one pala i jak się nimi jeździ
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz, mam alfe 155 2,5 TD z 1994r. i pali naprawdę mało w trasie 6 l przy wcale nie ekonomicznej jeździe, polecam ten samochód ponieważ jest naprawdę dynamiczny i ekonomiczny.rekwir napisał:przy 2,5 musi palić jak smok skoro przy 1,9 dochodzi do 9
rekwir napisał:chciałbym zapytać się użytkowników diesli ile wam pala. Kombinuje jak tu swoja zmienić na taka z lepszym wyposażeniem chyba będę do końca wierny 155 i zastanawiam się ile one pala i jak się nimi jeździ
dareme89 napisał:Nie wiem jak to ludzie robia niektorzy ze w silniku 1.9Td w miescie pali im 6, moze 7l... jak mi by tyle palil to bym skakal z radosci... mi pali 9, czasami podchodzi pod 9,6, w trasie spalil mi raz 8l i to bylo najmniej a jechalem wtedy max 130.ja tez chce zeby mi malo palil..
piećka napisał:Chwalący silnik 2,5 TD .Jeden na stu użytkowników chwali ten silnik