• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] oswietlenie przełączników przy kierownicy

OO__V__OO

Nowy
Auto
307 CC
wracajac z Alfa City z Andrzejem zauważylem ze ma podswietlone przelaczniki przy kierownicy - czy moze ktos wie jak wymienic zaroweczki? nie swieci ani jedna bycmoze cos z elektryka? jak do tego sie zabrac aby czegos nie pourywac

nie wszystkie wersje mialy podswietlanie

bycmoze ja mam biedna wersje to moze nie mam a poza tym widze ze sa to diody wiec nie bede sie tym bawil (mysle ze sa nikle szanse zeby wszystkie sie przepalily diody maja chyba dluga zywotnosc

podswietlenie było w 145, ale tylko w tych z silnikiem boxera...

Po co ci te choinkowe ozdoby , co nie wiesz do czego one służą :wink:

No dokladnie ANDREW dokladnie. Auto musi jechac a nie swiecic.

A czy AR 145 boxer mają takie same manetki, tylko bez oświetlenia? Może da się je zmodyfikować? Mi by się akurat taki bajer przydał, bo zdarza mi się czegoś nie włączyć, zapomnieć, albo wcisnąć przypadkowo przeciwmgielne :D

Odświeżam temat, gdyz mam pytanie - czy jak przełoże "swiecące" manetki z boxera ,to będzie wszystko dobrze działać bez problemów - typu plug and play?

W jaki sposób świecą - żarówki,czy ledy? Pytam bo jak kupię używki , jakby nie świeciło, to czy naprawa jest osiągalna.

dzięki z góry.

bedzie dzialac :) ja mam jedna wlozona i swieci. te manetki sa w alfach do roku 96r

Manetki swiecace sa w wersji Super, natomiast wersja Sport manetek swiecacych juz nie ma.

Amortyzatory
Powrót