• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

155 1.8 16v

• Autor wątku Autor wątku Nicolo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

Nicolo

Guest
tak na sucho jak w ogłoszeniu...
1997 rok
przebieg okolo 160tys
3 wlasciciel
kupiona w polskim salonie
marne wyposażenie wersji sport

p1020673c.jpg
[/URL][/IMG]
p1020663j.jpg
[/URL][/IMG]

p1020662l.jpg

p1020675.jpg
[/URL][/IMG]

a tak od siebie to autko mam od niedawna, cena zakupu wrecz śmieszna jak za taki samochód. Auto jednak ma u mnie dożywocie, jestem tak zakochany że nie wyobrażam sobie żebym ją sprzedał komuś kto nie bedzie dbał, albo niedaj Boże założy do niej LPG. Samochód nie do sprzedania ze względu na poczynione już wydatki, dość spore wydatki związane ze zmianą serduszka i wszystkim co się z tym wiąże.

AHA zapomniałbym... pseudonim-Christine ;)

Ostatnia edycja:
Gratuluje zakupu i dawaj foty , cieszy mnie że jeszcze stara gwardia modeli Alfa Romeo silnie się trzyma

No to Witam :) kolejnego właściciela AR 155
:) do zobaczenia na drodze :)

Ładna 155. Brakuje tylko szerszej końcówki wydechu a tak to wszystko super - a właściwie sport ;-)

12 letnia Krystyna jak na swój wiek wygląda bardzo dobrze ;-)

Nie Krystyna tylko Christine !! :)

a korzystając z okazji to potrzebuje kontaktu z kims kto włozył do 155-tki V6 4 zaworowca, bo ja widze z tym same problemy, niektóre wrecz nie do rozwiązania na dzien dzisiejszy :( :confused: cos dlugo to jeszcze potrwa oby tylko dzieło sie dokonało.

Od niedawna zauważam wysyp 155'tek na forum :D nie wiem czy to dlatego, że sam taką kupiłem i bardziej zwracam na to uwagę czy dlatego że alfiści już wykupują te świetne auta od zwykłych zjadaczy chleba :girl_wacko:

Świetny kolor masz na belli, zastanawiałem się czy to czerwony czy bordowy :D

Gratuluję i do zobaczenia na drodze :agree:

Amortyzatory
Powrót