• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] Kolejna wyjątkowa Alfa

• Autor wątku Autor wątku Sylwia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tylko jeden silnik będzie dostępny w tej wersji?!? Fajnie sie prezentuje stylistycznie ta 147 :mrgreen:

Piekna i bestia! Felga mniam mniam po prostu ! Fajnie ze to bedzie wersja limited ! Silnik jeden ale jaki :D !!

A wiadomo juz co to za wersja i mam jeszcze pytanie mozna dostac takie naklejki gdziec te dolne co leca??

o kutwa !!

to już wali padliną na 10000km

wersja ducati corse
naklejki - aso
albo prywtane zlecenie np u kolegi tomka

kolega moze nie zauwazyl ze temat z 2007 roku :)

Ten okaz tez jest ładny

Załączniki

• 531401_365757803498159_2026718711_n.jpg
    531401_365757803498159_2026718711_n.jpg
    111.5 KB · Wyświetleń: 131
a czy kolega Matejko z alfaclubu :P wie że wykorzystywane są tutaj fotki jego jedynej w swoim rodzaju 147 GTA ? :P

Ja tą fotkę znalazłem gdzieś na internecie i tak mi się samochód spodobał że sobie ściągnąłem.I niedawno siedzę przeglądam youtuba patrzę i kurde to chyba ta sama!Oglądnąłem filmik tak gdzieś z 7 razy i stwierdzam że to ta!Coś pięknego!Normalnie spałbym w nocy w samochodzie nie w domu. Bellissimo:)

jak wszysytkie GTA Matejko ( chyba )

Piękna jest GTA, najlepszy i najładniejszy sportowy kompakt swoich czasów :)

Amortyzatory
Powrót