T
tomekkus
Guest
Witam,zgasło mi podświetlenie wskażnika poziomu płynu chłodzącego.Czy ktoś może z tym robił?Proszę o wskazówki jak się za to zabrać żeby czegoś nie popsuć.Z góry dzięki za pomoc!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Lesio napisał:I nie przekręć przypadkiem kluczyka w stacyjce jak będziesz miał odpięty licznik.
No wlasnie :? Ciekawy watek tematu :lol: Czekamy na dalsza czesc opowiesci :wink:alfasound_mania napisał:a co się dzieje tak z ciekawości?![]()
Milano_155 napisał:No wlasnie :? Ciekawy watek tematu :lol: Czekamy na dalsza czesc opowiesci :wink:alfasound_mania napisał:a co się dzieje tak z ciekawości?![]()
xaraf napisał:Milano_155 napisał:No wlasnie :? Ciekawy watek tematu :lol: Czekamy na dalsza czesc opowiesci :wink:alfasound_mania napisał:a co się dzieje tak z ciekawości?![]()
z tego co się orientuję, to wyskakuje błąd poduszki i dopiero podpięcie i reset na kompie przywraca poprzednią sytuację![]()
alfasound_mania napisał:a jak ktoś nie ma poduszki :wink:
dareme89 napisał:A jak objawia sie blad poduchy?
daroo napisał:a ile kosztuje ten reset zeby zgasić kontrolke?
Gopcio napisał:witam kolegow poraz ktorys niedawno gadalem z gosciem ktory mial podobny problem z tymi poduszkami ale w VW i powiedzial mi ze on go usunol w taki sposob ze wlozyl kluczyk przekrecil zapalily sie kontrolki (nie odpalal) wylonczyl potem wciosnol i trzymal przycisk od Kilometrow i przekrecil problem zniknol moze w AR tez to dziala ????
Masterpolo napisał:Dodam że kontrolka poduchy też mi się pali od pierwszego dnia jak mam swoją AR, ale mi to nie przeszkadza... jeszcze![]()
Lesio napisał:Masterpolo napisał:Dodam że kontrolka poduchy też mi się pali od pierwszego dnia jak mam swoją AR, ale mi to nie przeszkadza... jeszcze![]()
Na twoim miejscu sprawdziłbym tą poduszkę, bo może to być coś poważniejszego niż tylko błąd po przekręceniu kluczyka.