• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] Dziwne pudełko

• Autor wątku Autor wątku Voyager_1988
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V

Voyager_1988

Guest
Koledzy ostatnio przy czyszczeniu mojej alfy znalazłem czarne pudełko gt 68 co to moze być :?: znajduje się ono pod kierownica tzn po lewej stronie przy tych schowanych bezpiecznikach może coś powiecie mi na ten temat :?:

i drugie zdjątko to kostka która jest wypięta i nie mogę znaleźć miejsc do jej wpięcia

Tak moze byc ze nie dziala. Po samej naklejce na centralce poznaje ze to jest alarm, tak jak napisalem wyzej.

czyli co polecacie zrobic by wykorzystywac go jako alarm
ps a to zdjęcie co to za kostka ktora się szwenda ??

Amortyzatory
Powrót