• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] Zamontowalem filtr ale czy dobrze ???

Gopcio

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115KM 2002r
Witka dzis zalozylem nowy filtr paliwa w AR 145 BOX 96r iii teraz mam obawy czy dobrze go wlozylem bo na starym byly strzałki a na tym nowym nie ale za to byl napis OUT (i nic wiecej) czyli wychodzilo by ze wezyk od silnika (wtryskow) powinien byc wlasnie w OUT ??? a od baku z drugiehj strony ??? mam nadzieje ze sie nie myle....

Re: Zamontowalem filtr ale czy dobrze ???

Gopcio napisał:
Witka dzis zalozylem nowy filtr paliwa w AR 145 BOX 96r iii teraz mam obawy czy dobrze go wlozylem bo na starym byly szczalki a na tym nowym nie ale zato byl napis OUT (i nic wiecej) czyli wychodzilo by ze wezyk od silnika (wtryskow) powinien byc wlasnie w OUT ??? a od baku z drugiehj strony ??? mam nadzieje ze sie nie myle....
tak jak ma byc tak zamontowales.

Amortyzatory
Powrót