[145] Spójrz na foto, elementy plastikowe

Mam pytanie, jak usunąć te zadrapania na elementach plastikowych ?

powiedz dokladniej jakim papierkeim i jakiej farby uzyc bo mam podobnie :)

np 320 i pryśnij sobie spreyem matowym polecam czarny mat Forsha

sadze ze najlepsze pod wzgledem wizualnym bedzie zeszlifownie papierem i sikniecie farba strukturalna do plastikow.mozna kupic w spreju chyba we wszystkich sklepach z lakierami samochodowymi.

lesio146 napisał:
sadze ze najlepsze pod wzgledem wizualnym bedzie zeszlifownie papierem i sikniecie farba strukturalna do plastikow.mozna kupic w spreju chyba we wszystkich sklepach z lakierami samochodowymi.
bedzie zle wygladać. Lepiej zwykly spray.

siwy144 napisał:
lesio146 napisał:
bedzie zle wygladać. Lepiej zwykly spray.
nie sadze..wez pod uwage ze glebsze rysy pod sprajem i tak beda widoczne.a jesli je zeszlifujesz do gladkigo to na pozostalej czesci jest struktura...nawiasem robiles cos stuktura?lub widziales efekt??

Tak... Robie w lakierni wiec ;) Wiem jaki efekt bardziej to sie nadaje na pomalowanie dokładki . Lepiej dać juz podkladzik na plastik i pomalować to będzie ok. Choć jedno jest dobre z ta farba z struktura bo dobrze maskuje rysy wiec będzie mniej szlifowania

Amortyzatory
Powrót