gonzo
Aktywny
- Auto
- Fiat Tipo SW 1.4 T-jet
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tiga napisał:Seryjnie 145 w takiej skórze nie występowała. O ile sie nie myle dla tych modeli dedykowana była tylko czarna skóra
BartekL napisał:W swojej Alfie mam skórzaną tapicerkę, i muszę powiedzieć że nie jest to jakaś super rzecz. Zimą jest cholernie zimna, a latem strasznie się poci ciało na niej. W dodatku te fotele mogłyby lepiej trzymać, bo jednak na zakrętach trzeba się bardzo mocno trzymać kierownicy
Trzeba przełożyć szyny, żeby to zrobić musisz ściągnąć tapicerkę z siedzeń (nie oparć) rozwiercić 2 nity a potem żostają 4 śruby - tyle całej zabawyJeson napisał:a trzeba cos przerabiac czy normalnie pasuja??
QBA napisał:A ja mam pytanie z beczki obok, obszywał ktoś może kierownice skórą ???
U siebie planuje to zrobić choć nie wiem czy taki zabieg jest możliwy ponieważ moja kierownica wcześniej nie była niczym obszyta.
gonzo napisał:QBA napisał:A ja mam pytanie z beczki obok, obszywał ktoś może kierownice skórą ???
U siebie planuje to zrobić choć nie wiem czy taki zabieg jest możliwy ponieważ moja kierownica wcześniej nie była niczym obszyta.
nie wiem czy na tym forum czy gdzie indziej ale ktos juz kiedys pisal ze obszyl kierownice...
o ile pamietam koszt okolo 150 200zl :wink:
ja mam u siebie taka galke KLIK
jest troche zniszczona... chcialem kupic nowa ale cena mnie troche hamuje :evil:
QBA napisał:A jak masz dopasowany mieszek do tej gałki możesz podrzucic jakieś foto?