[145] Show kupił nowe felgi od Zendera ;)

• Autor wątku Autor wątku showtime
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

showtime

Guest
No coz, po wielkich poszukiwaniach kupilem upragnione felgi ;) powiedzialem sobie ze albo te albo zadne ;) i stalo sie. Wiec felgi oryginalne Zendera 16 cali od wersji 500 Limited ;) Cena niesamowicie... niska :P

Oto moje skarby... ^^
autowp.ru_alfa_romeo_145_limited_3.jpg

Gratuluje zakupu :mrgreen: Przepiekne felgi do 145 i nie powiem, ze nie zazdroszcze :D

Powiem szczerze ze liczylem pieniazki do ostatniej chwili, bo wiadomo swieta, wydatki, prezenty. Ale udalo sie ;) dalem za te fele po ciezkich negocjacjach az 700 zł :D :D :D kurcze jak za darmo. To jest najpiekniejszy model jaki pasuje do 145... zostaly mi tylko oponki, ale to juz w lutym/marcu ;) bedzie nowe autko i w koncu zdejme dotychczasowe obwarzanki :D

Bo byly na Allegro kiedys takie, ale 4x100... Tym bardzie gratuluje :mrgreen:
Mam cicha nadzieje, ze moje Malenstwo tez kiedys takie ode mnie dostanie :mrgreen:

Wiesz to jest model Zender Le Mans i one pewnie wychodzily we wszystkich roztstawach. Ja kupilem akurat z rozstawem od Alfy. No ale cena smieszna ;) za 700 zl mozna kupic nowe chinskie... :D

Bo felgi wogole strasznie potanialy... Kolega kupil do swojej 156 "telefony" 16' za niecale 7 stowek w niezlym stanie :D
A w jakim stanie sa te Twoje?

Dałem za te felgi - 1,5 roku temu 800zł ale jedna uwaga - do wersji 2.0 najepiej przeliczone oponki mają rozmiar 205/45 R16 a do wersji 1.4/1.6 215/40 R16 (fabryczne o ile dobrze pamiętam od wersji Limited 500) - do czego zmierzam - wszystkie 4 pokrzywiłem i miałem naprawiane, spawane, prostowane - oczywiście w specjalistycznym warsztacie, fachowo i za sporą kasę...
Albo te felgi są bardzo delikatne albo te nasze polskie drogi do niczego snie nie nadają :evil: ....

Piękne, naprawde zazdroszcze, widze, że chyba chcesz zrobić 501 egzemplarz z serii 500 ;D

to jest to. jak już kupywać to takie jakie sobie człowiek wymarzył! gratki i strzelaj foty jak najszybciej :D

gratulacje Kolego :D
tez mam takie w swojej :lol: i oponki 215/40...
powiem szczerze, wyglada super, ale trzeba miec nerwy ze stali zeby jezdzic po naszych drogach na takim kole :!: :evil:
jesli jezdzisz wokol swojego podworka to jeszcze mozna sie na cos takiego porwac, ale jesli duzo podrozujesz po kraju to wspojczuje...

rzeczywiscie to piekny model, najlepszy do 145 :mrgreen: osobiscie podobaja mi sie jeszcze felgi od qv po lifcie, sa chyba jeszcze bardziej unikatowe niz te zendery...

kurcze niesamowite, Pan od ktorego kupilem felgi okazal sie prawdziwym swietym mikolajem :D

otoz postanowilem ze dzis wieczorem bujnę sie do Radomska je odebrac :P zadzwonilem godzinke wczesniej do goscia ze przyjade ;) ale okazalo sie ze nie zdazyl juz podjechac do wulkanizacji zeby zdjac kapcie z felg ;) przyjechalem i powiedzial ze nie dal rady zdjac bo bylo za pozno :D i dostalem felgi z kapciami za 750 zl ;)

oponki 4 x DUNLOP 205/40/16 po 4 mm bieznika ;D

coz za prezent... ;) a felgi juz są u mnie :P

Cóż, w zwiazku ze sprzedażą samochodu felgi chcialbym sprzedac za tyle ile kupilem doliczając koszt paliwa po odbiór, czyli za 800 zł oddam od ręki. Odbior osobisty w Krakowie lub wysylka DPD.

Za 800 zł z oponkami tymi ktore są zalozone. Cena chyba dobra - jacys chetni :(?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót