• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145]Quadrifoglio Verde

• Autor wątku Autor wątku Elegancko
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

Elegancko

Guest
Witam,
Mam pytanie odnosnie tego modelu, na co zwracac szczególna uwage przy zakupie 145qv czy samochodow marki Alfa Romeo? Troche poczytalem i znalazlem duzo opini zeby zwracac uwage na wariator, chodzi mi glownie z jakimi problemami moge sie borykac przy zakupie tego konkretnego modelu? Jakie rzeczy/usterki deklasuja z miejsca ten samochod? Sa jakies inne rzeczy na ktore trzeba zwracac szczegolna uwage przy Alfie niz przy innych samochodach?

pozdrawiam :)

Wszystko to co szukałeś na forum to prawda, jest tego bardzo dużo. Od siebie moge dodać,ze klepiącym wariatem to bym się nie przejmował,bo kupując uzywany samochód i tak trzeba wymienić rozrząd,a więc i wariator. Kolejną rzeczą jaką chciałem napisac i zementowac pogłoski to to ,ze prawidłowo eksploatowany T.S. NIE BIERZE OLEJU!!! Na co jeszcze zwrócić uwage? Chyba na sprzedającego jeszcze...

Pozdr. Tiga

...lub podac linki do tematow gdzie bylko to wałkowane, bede wdzieczny

Amortyzatory
Powrót