[145] Problem z boczkami

r0bertos

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo Tonale 1.6 JTD Veloce
ja bym ci radzil butapren jest chyba taki w puszkach z tego co pamietam takze pedzelkiem sobie mozesz smarowac tak srednio fajnie ci sie porobilo z tymi boczkami moze sproboj odkleic ile sie da i przykleic na nowo

A nie zapytałeś u tapicera może lepiej dopłacić trochę niż samemu coś spaprać.

rigobert napisał:
Wyleczony z Alfy. Czas na ....
O co cho :?:

Sorki za OFF

Ostatnio się wku(nerwiłem) na ten samochód jak na złość zaczęło się wszystko psuć i jeszcze koncerty plastików :? , teraz myślę o Lexusie IS, nie wiem co będzie z Alfa narazie ją mam i jeżdżę. Ale nawet jak kupię IS to Alfa i tak zostanie za dużo sentymentów i wspomnień. Myślałem też o 159 ale w chwili obecnej jest poza moim zasięgiem finansowym.

Lesio napisał:
A nie zapytałeś u tapicera może lepiej dopłacić trochę niż samemu coś spaprać.

Do tapicera mam zamiar sie wybrac w przyszlym roku :) Ale poki co chce cos zrobic zeby poprostu to tak brzydko nie wygladalo :) Pomyslalem o tym zeby kupic tasme 2-stronną i podkleic wokół głosników ? :) Co o tym myslicie ? :)

Ja mialem problem z podsufitką zaczełem sie bawic z budaprenem i spaprałem odwiedziłem tapicera i jest super pieknie cacy:)) radze odwiedzic od razu tapicera i miec problem z glowy :wink:

Póki co to mam inne wydatki zwiazane z Alfa i jak narazie tapicer odpada :) Takze musze myslec nad innym rozwiazaniem :) :wink:

Ceny u tapicerow sa kosmiczne... chyba ze macie jakis tanich i dobrych. Ja swego czasu chcialem w swojej zrobic skore kremową, ale jak mi zaspiewali 4000 zł z materialem to sie przewrocilem... :( a na allegro nigdzie nie moge znalezc tapicerki skorzanej do 145 :(((... a z podsufitką dzieki Bogu nei mam narazie problemow...

Amortyzatory
Powrót