• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

145 numer pompy paliwa

Do 145/146 boxer jest tylko jedna , nie ma znaczenia jaki boxer. Gdzieś w garażu mam taką pompe od 146 1.6 bxr. Jeśli poczekasz do wieczora, postaram się ją dokładnie obejżeć i dla pewności zrobic zdjęcie.

Pozdr Tiga

nie bardzo ma znaczenie numer ja jak kupowalem to wzialem stara i gosc mi przyniosl bez problemu nowa nie orginalna ale narazie dziala :)

Amortyzatory
Powrót