• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

145 JTD ktora juz znacie

• Autor wątku Autor wątku DeeS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

DeeS

Nowy
Auto
AR 156 2.5 V6 Q2
Fotki autorstwa Kity :D za ktore mu dziekuje. Alfe odkupilem od uzytkownika forum. Alfa narazie jezdze ja , ale jak kupie v6 to stery przejmuje zona :D

Cudo też mi się marzy taka. Mam pytanko Felgi to są 16, a zawieszenie o ile jest obniżone i jak się tym jeździ.

Tak felgi 16 215/40 a obnizona jest naprawde nisko napewno wiecej jak -30mm :D a w jezdzie nie ma tragedi o ile jezdzisz po asfalcie :D bosko trzyma sie drogi :D bynajmniej teraz wolno jezdze :D:D

DeeS Ładniutka gratulacje dla żony hehe :P a tobie jak najprędzej V :D :D :evil::Nitro-Cow:

Pozdro :beer:

Wygląda zacnie:D A może ty w końcu napiszesz czy na tych całych zamalowanych wkładach lamp są jakieś długie czy nie bardzo? Bo poprzedni właściciel nie kwapił się z odpowiedzią:P wygląd cudo ale mam wątpliwości co do skuteczności;)

Ostatnia edycja:
Wygląda zacnie:D A może ty w końcu napiszesz czy na tych całych zamalowanych wkładach lamp są jakieś długie czy nie bardzo? Bo poprzedni właściciel nie kwapił się z odpowiedzią:P wygląd cudo ale mam wątpliwości co do skuteczności;)

Lampy chce wymienic bo niestety dlugie nie swieca i pewne , ze mam po dowodzie :d

Ładna Bella :) Oczka ładnie się prezentują, ale niestety tak jak pisałeś szkoda dowodu :D Jak tam spalanie?

Pozdrowionka!

nie ma za co dziękować było fajnie trzeba wypaść jeszcze gdzieś za dnia :)
a Bella prezentuje się super na żywo i miałem okazje się nią przejechać :]
w tle widać tam moja bestyjke heh :dirol:

pozdrowienia i do zobaczenia!

Grzesiu co do spalania to max 7 litrow mi spalila i to po meiscie :D

Kita 2 fotka wymiata :D:D podoba mi sie bardzo :D masz racje trzeba cos w dzien zorganizowac moze ktos sie jeszcze dolaczy :D

Gratulacje, super Alfina no i te felgi:D, a co za sprzęcik grający masz zamontowany, bo tak kiepsko widać na fotkach, a jest coś chyba ciekawego:)

Amortyzatory
Powrót