[145] Co sądzicie o takich felgach??

• Autor wątku Autor wątku dzida84
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dzida84

Guest
Jakj w temacie koledzy i kolezanki. Zbliża sie wiosna i pora zalozyc letnie oponki. do tego chcialbym kupic nowe felgi najlepiej aluski;) A ze ciezko kupic uzywane do alfy, a i obawiam sie takich troche to znalazlem cos takiego na allegro: http://www.allegro.pl/search.php?string=14+4x98&buy=0&new=0&pay=0&us_id=5144300&country=1
Facet ma sporo modeli do wyboru (dodam ze najbardziej podobaja mi sie te ciemne) i ceny sa przystepne. Druga rzecz, ze co nowe to nowe. Mam takie pytanie czy moze juz ktos mial z takimi do czynienia. Jezeli tak to to prosze o opnie. Pozdrawiam

Może by się coś wybrało, ja jednak wolę oryginalne i nawet zacząłem polować na takie (Speedline) 8) .

No cos by sie tu znalazlo, ale czemu tylko 14 cali :?: Popatrz moze jakie maja inni i znajdz "zloty srodek" :wink:

Poruszony temat dotyczy modyfikacji,więc przeniosę go do "tuningu".

no co orginal to orginal, ale musze dodac ze cena jest dla mnie tez dosc wazna, a poza tym to zakup felg planuje na kwiecien dopiero, bo nie dawno musialem wymienic sprzeglo w mojej kochanej. Pozdrawiam

Milano_155 napisał:
http://motoallegro.pl/ite...t49_5_4x98.html

O takie felgi :wink: Bardzo ladne, nowki, marzenie poprostu :twisted:
Ja mam takie w swojej belli :lol: i bardzo mi się podobają :D
dzida kup oryginalne fele AR - wyglądają najlepiej

Ja też jestem za felgami oryginalnymi, i faktem jest fajniej wygląda na 15 niż na 14. Ja tylko zjeżdże te opony 14 co mam i kupuje felgi 15.

do czarek145 ładną masz tę bellę :) musze strzelic fotki swojej. A widzisz mnie interesują felgi o mocno ażurowym wzorze

dzida84 napisał:
do czarek145 ładną masz tę bellę :)
dzięki dzięki, staram się :lol:
dzida84 napisał:
A widzisz mnie interesują felgi o mocno ażurowym wzorze
Musisz śledzić allegro - niedawno były piękne 16-mastki Zendera z wersji edizione sportiva (moim zdaniem najładniejsze fele do 145-tki) za 1000zł.

o tak te zendery sa zajeb.....ste :) wlasnie w tym stylu szukam. Dzieki :)

Amortyzatory
Powrót