Nie, przeciez to nie ma nic wspólnego z tym.
Nie, przeciez to nie ma nic wspólnego z tym.
Chciałbym zapytać (mimo, że dawno nie odwiedzany wątek) szanownych forumowiczów czy miał ktoś z Was do czynienia z czymś takim? Czy warto sobie tym głowę zawracać?
https://allegro.pl/oferta/led-h7-can...era-8768451394
Miałem takie bardzo podobne w Giuliecie (soczewka), ale wróciłem do żarówek. Co prawda kolor ładniejszy (bielszy - przy temperaturze (podanej producenetem LEDa) 4300k) niż u normalnej żarówki, ale świeciły porównywalnie (może nawet ciut ciut gorzej, zwłaszcza na poboczu albo na mokrym) niż żarówka dobrej jakości (teraz mam Nightbreaker Laser). Więc się zdecydowałem że za eventualne kłopoty w razie wypadku, etc. nie warto jest![]()
Toyota Corolla TS 1.8 2023
Ex: Rover Mini 1991 1275, Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 2011, Alfa Romeo 164 2.0 V6TB 1995, Honda Civic VIII 1.8, Seat Leon ST FR 1.4TSI 2017, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 2007 berlina, Fiat Stilo 1.4 MW 2007
Dzięki panowie za wartościowe informacje. 190 polskich złotówek w kieszeni. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez rytom ; 25-02-2020 o 14:09
Próbował ktoś może OSRAM LEDriving HL H7 Gen2? Jak to wyglada w alfie? Opinie skrajnie różne. Chciałem nieco bielszego światła. Mialem osram nbu, philipsy racing vision i tak szczerze bez szału. Może rzeczywiście światła wiecej jednak jest to światło "ciepłe", a wolę coś chłodnego. Do glowy przychodzi mi jeszcze philips white vision, opiniedobre i właśnie że bielsze niż racing.
Napisalem wyżej o co mi chodzi![]()