Witam orientuje sie ktoś może gdzie jeszcze znajdę kanał lub najazd samochodowy w Katowicach lub okolicach bo musił bym sobie pod spód zajrzeć. Szukalem ale nic nie znalazłem, moze ktos z was wie jeszce czy gdzieś sie jakis znajduje ???
Witam orientuje sie ktoś może gdzie jeszcze znajdę kanał lub najazd samochodowy w Katowicach lub okolicach bo musił bym sobie pod spód zajrzeć. Szukalem ale nic nie znalazłem, moze ktos z was wie jeszce czy gdzieś sie jakis znajduje ???
Z tego co wiem, to na padererwie jest jakiś kanał,
Możesz też poprosić jakiegoś alfisti o udostępnienie kanału![]()
aha a gdzie tak dokładniej sie znajduje to wież może bo to bym miał nie daleko to bym se tam jutro podjechał zobaczyc![]()
w Mysłowicach mieliśmy/mamy takie 3![]()
w K-ce masz w sumie warsztat samoobsługowy, cena za godzine tylko za podnośnik bardzo tania więc warto (ale musisz poszukać na google gdzie, co i jak)
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jak nie znajdziesz to pisz PW, mam u rodziców kanał w garażu z oświetleniem i możemy się umówić bez problemu![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
jak by ktoś potrzebował najazd to na 100% jest w Katowicach na Paderce ul I.Jana Paderewskiego na tej ulicy do końca jechać i po lewej stronie jest parking strzeżony i tam na terenie tego parkingu znajduje sie murowany najazd cza pogadać z ochronom i śmiało wpuszczająa drugi ponoć jest gdzieś na ul.Słonecznej na przeciwko cmentarza i Opty ale nie byłem zobaczyć dokładnie czy sie tam znajduje..
A orientuje się ktoś gdzie jest ten warsztat samoobsługowy w Kato i jaki jest cennik za godzinę ?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dzięki.
Był tam ktoś już ?
- - - Updated - - -
Byłem tam ale chyba już ten warsztat samoobsługowy nie działa.