100zł za malowanie 1szt.???? i pewnie jeszcze swój lakier. Kolega feuerland ma dobre miejscse w tych Katowicach.
- - - Updated - - -
Feuerland możesz wrzucić fotki już pomalowanych felg bo zaraz zarzucą ze tak 250zł za całość ale jakość ujowa
100zł za malowanie 1szt.???? i pewnie jeszcze swój lakier. Kolega feuerland ma dobre miejscse w tych Katowicach.
- - - Updated - - -
Feuerland możesz wrzucić fotki już pomalowanych felg bo zaraz zarzucą ze tak 250zł za całość ale jakość ujowa
nie ma co zarzucać, w końcu wyżej jest link można poczytać i zobaczyć,
a 100zł za sztuke - oddajesz, płacisz a odbierasz gotowe, cena w porównaniu z kolegą Feuerland'em wyższa fakt, ale oddając felgi z VW miałem 1- ostro zarysowaną na 3 ramionach, jedna do prostowania i w 2 krawędzie do poprawy, więc musiałbym liczyć: zrzucenie opon > naprawa > malowanie > zakładanie opon, a jeśli wykonują komplet czynności to nie zaszkodzi zapytać o rabat...
i oczywiście ja to mam na miejscu jakijś 1km od domu
aronfs a miałeś też piaskowane felgi?? jaki rozmiar?? będę odnawiał 18" i szukam jakiegoś dobrego i przystępnego cenowo zakładu. Jeśli nie znajdę nic to biorę się sam za piaskowanie. http://www.piaskowanie.rybnik.pl/ ta firma - 750 zł piaskowanie + malowanie za 18" wołają ;/
niestety nie wiem, dogadałem sie z właścicielem warsztatu wstępnie na prostowanie i uzupełnienie aluminium i naprawe rantów więc podejrzewam że nie piaskował ale pewnie sie dowiem jak dostane rachunek, wstępnie wycenił na 270zł + koszt malowania, postaram sie wybadać temat czy i za ile piaskują...
ok będę wdzięczny![]()
300 , miał być klasyczny srebrny wtedy 250
Włoskie maszyny mimo swoich wad i kontrastów są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Są dla pasjonatów , nie dla konsumentów![]()