Witam
Szukam kogoś do dorobienia kluczyka z trzema guzikami do GT w sensownej cenie, posiadam tylko zapasowy goły kluczyk. Okolice Jaworzno, Sosnowiec, Katowice
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam
Szukam kogoś do dorobienia kluczyka z trzema guzikami do GT w sensownej cenie, posiadam tylko zapasowy goły kluczyk. Okolice Jaworzno, Sosnowiec, Katowice
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam, pisze w sprawie dorobienia kluczyka do Mito . Mam jeden kluczyk i karte kodowaale z tego co sie orientowalem to wolaja za to okolo 600 zl troche duzozna moze ktos kogos co to jest w stanie zrobic taniej. Kluczyki do zakodowania i "wyrzezbienia"grotu wygladajace jak orginal na allegro chodzą tak okolo 60 zl to wychodzi ze 500 zl za dorobienie i zakodowanie hmmm... Jestem z okolic Czestochowy ale moge dojechac gdzies bardziej na slask jesli bedzie potrzeba.
Podepnę się po temat. Mam tylko jeden kluczyk - scyzoryk z pełna funkcjonalnością i do tego kartę z kodem klucza. Chciałbym dorobic sobie drugi klucz również scyzoryk. Jaka jest procedura? Chce uniknąć wysokiego kosztu i proszę o sugestie co i gdzie kupić? Obudowę z grotem z Allegro lub Ali a gdzie kupię elektronikę i gdzie mogę to zakodować? Ktoś? Coś?
Skoro samodzielnie próbowaliście dorabiania kluczy to może orientujecie się w kwestii zamienników dla kluczy AR. U ślusarza, u którego chcę dorobić klucz do alfy (w najkorzystniejszej cenie, ale i tak wysokiej), zaproponowano mi zamiennik, czylki nieoryginalny klucz, marki JMA coś takiego, czy ktoś wie, jak sprawują się te zamienniki? Czy są kompatybilne z Alfą, jak z ich trwałością?
Będę dorabiała tutaj: https://www.kodowanie-kluczy.pl/kodowanie-kluczy.html - może ktoś zna?