Polecacie jakichś mechaników/warsztaty które znają się na Alfach i szczególnie na Twin Sparkach? Potrzebuje zrobić przegląd swojej 146 czy wszystko chodzi jak należy. Okolice Oświęcimia/Wadowic/Bielska-Białej/Pszczyny/Chrzanowa
Polecacie jakichś mechaników/warsztaty które znają się na Alfach i szczególnie na Twin Sparkach? Potrzebuje zrobić przegląd swojej 146 czy wszystko chodzi jak należy. Okolice Oświęcimia/Wadowic/Bielska-Białej/Pszczyny/Chrzanowa
Ale chcesz coś naprawić czy tylko posprawdzać czy wszystko jest ok. Mogę zapytać mojego mechanika tylko że to ok. Chrzanowa
Na razie chciałbym sprawdzić co i jak z autem ponieważ kilka rzeczy z silnikiem mnie niepokoi, mam twin sparka dlatego chciałbym, aby mechanik miał doświadczenie z tym silnikiem. Na razie chciałbym tylko, że tak powiem przegląd i jak będę wiedział co i jak to wtedy ewentualnie zostawię auto do naprawy . Byłbym mega wdzięczny za ten adres koło Chrzanowa
Trochę dalej, ale ja polecam Italiano Garage w Sosnowcu. Też jestem z Oświęcimia, ale nikogo bliżej mi się znaleźć nie udało, kto dobrze znałby się na alfach
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._konrad53.html <--- zapraszam