Nie taka stara informacja ośmielony pozytywnym załatwieniem prośby o instrukcję do AR 156 po liftingu zadzwoniłem ponownie tym razem z prośbą o instrukcję do Navi...i już mam
A ja znalazłem takie coś
http://diplodocs.pl/instrukcja-obslu...20ROMEO/156-_O
Instrukcje do wersji przedliftowej się skończyły. Ale trwają prace nad opublikowaniem jej w wersji elektronicznej.
DolnySlask - Boleslawiec. Zgorzelec. Jelenia Gora
Chetnie Pomoge w zakresie:
AlfaDiag FiatEcuScan MultiEcuScan - diagnostyka
MPPS KWP2000 Galletto - zgrywanie map paliwa
STAG KME - instalacje LPG
Bocian dzięki za szczere chęci, ale rapidshare i cała reszta serwerów u mnie nie działa, bo mam internet z kablówki i razem z połowom miasta jestem schowany za NATem pod jednym adresem IP.
Standardowa próba pobrania czegokolwiek kończy się takim textem:
Your IP address xxx.xxx.xxx.xxx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Mogę cię prosić o przesłanie tego na maila? banekx@o2.pl
DolnySlask - Boleslawiec. Zgorzelec. Jelenia Gora
Chetnie Pomoge w zakresie:
AlfaDiag FiatEcuScan MultiEcuScan - diagnostyka
MPPS KWP2000 Galletto - zgrywanie map paliwa
STAG KME - instalacje LPG
Jak koledzy wcześniej, muszę pochwalić Dyrekcję Handlową FAP. W sobotę kupiłem 156-tkę SW sprowadzoną z Belgii, instrukcję znalazłem w schowku ale oczywiście po francusku napisana.
Wysłałem w poniedziałek zapytanie ze strony "www.alfaromeo.pl" czy istnieje mozliwość otrzymania istrukcji do mojego autka w języku polskim. Wczoraj było awizo, dziś odebrałem na poczcie nowiutką instrukcję wraz z listem w którym podziękowano mi za kontakt i poinformowano że instrukcja została przesłana nieodpłatnie.
Informacyjnie: Instrukcja do wersji po FL, jak ktoś potrzebuje to piszcie do nich, przesyłka listem poleconym na dane wpisane w treści wysłanej prośby.
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Wiesz co zrob. Wejdz na strone alfy i tam poszukaj czegos takiego jak pomoc techniczna czy jakos tak i napisz im ze kupiles alfe ale instrukcje masz w obcym jezyku i popros o instrukcje. ja tak zrobilem i po tygodniu przyszla nowiutka za free
Czy ktoś moze mi podesłac na maila normalnego manuala takiego jak jest do 155 ? bo nie moge do 156 nic takiego znalesc
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6