O w mordę!
Widzę, że prace postępują pełną parą! Trzymam kciuki.
Jesteś na dobrej drodze!
Pozdrawiam.
- Rafał
O w mordę!
Widzę, że prace postępują pełną parą! Trzymam kciuki.
Jesteś na dobrej drodze!
Pozdrawiam.
- Rafał
Panie kochany!! To spełnienie marzeń jest. Alfa GT w benzynie z Q4 zajebista sprawa. Gdyby to jeszcze V6 z q4 było to ja nie widzę sensu posiadani innego samochodu taki byłby dożywotni.
Mam ogromną prośbę, czy po skończonym projekcie z sukcesem bo patrząc na twój zapał innej opcji nie widzę, będzie możliwość zebrania wszystkich informacji do kupy i zrobienie z tego fachowej instrukcji? O polski się nie martw, jest zrozumiały. A jakbyś miał problem to pomożemy poskładać takiego tutoriala i dobrze opisać go po polsku. Trzymam kciuki!!! Rewelacyjny projekt się zapowiada!!
Dziękuję chłopaki za wszystkie ciepłe słowa!
Spróbuję wyjaśnić wszystko, co zrobić z samochodu.
Ale ja po prostu zainstalować duży turbo do mojego silnika, spróbuj zainstalować transmisję z Alfa Romeo 156 CrossWagon i Lancia Delta Integrale.
Ja na miejscu wyjaśnić, jak w Wielkiej Brytanii, aby dołączyć turbo do silnika TS.
Jeśli ktoś chce, można swobodnie tłumaczone na polski.
http://www.alfaowner.com/Forum/tunin...for-noobs.html
Może on, że projekt rewolucja, ktoś kupić i przytrzymaj (lub prezent ) dla mnie dwóch tylnych piast z crosswagon? Mam pewne problemy finansowe na ten miesiąc i ja boi się ktoś go kupić ;(
może być sprzedawca może mieć zniżki lub spróbuj znaleźć inny sprzedającym
http://allegro.pl/zwrotnica-piasta-t...639152476.html
Ostatnio edytowane przez acab ; 29-01-2016 o 07:41
wow, wow i jeszcze raz wow myslalem jak by do mojej v6stki wstawic 4x4 ale szybko porzucilem ten pomysl, wiec ten temat bede sledzil na bieżąco
acab moge Ci to kupic i przytrzymac ale tu masz 300zl za 1 za 2 bedzie 600. To chyba troche duzo jak za 2 zwrotnice, czy sie myle?
Napisałem do sprzedającego z propozycją niższej ceny. Jest problem z tymi zwrotnicami, taniej dostaniesz do 159 ale nie pasują Jak dasz radę rób coś innego a my się będziemy rozglądać, mało tego jest na sprzedaż.
unas w bazarze ktos Q4 na częsci ma
no no no;D ciekway jestem;D jak to będzie działać to nie zastanawam sie;d
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW