Strona 264 z 264 PierwszyPierwszy ... 164214254255256257258259260261262263264
Pokaż wyniki od 2,631 do 2,639 z 2639

Temat: Alfa Romeo Tonale

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Cytat Napisał Teddy Bear Zobacz post
    nie ciebie pytałem, mój chłopcze ale autora postu....
    Uuu ależ malutki musisz być, żeby tak żałosne i prymitywne chwyty stosować. Niby wiedziałem , ale brniesz dalej o ile dalej się da...
    A jeśli pytasz _autora_ to jest opcja prywatnej wiadomości. Zbyt wiele wyobraźni nie potrzeba, aby wiedzieć, że pisząc publicznie (jak bzdury o mocy chłopcze jarający się mocą, a wciąż bez niej) , zostaniesz oceniony odpowiednio, oraz otrzymasz odpowiedzi nie tylko od autora.

Użytkownik Znawca
    Auto
    Alfa 159 2.0 170 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    Uuu ależ malutki musisz być, żeby tak żałosne i prymitywne chwyty stosować. .
    Nie szczekaj, mój chłopcze. Nie szczekaj. Dyskutuj. Argumenty. Uzasadnienia. Nie szczekanie. Bo pisanina, wbrew faktom i wypowiedziom o "jaraniu się mocą" to nie jest dyskusja.

Użytkownik Znawca
    Auto
    Alfa 159 2.0 170 KM

Domyślnie

Uuu ależ malutki musisz być, żeby tak żałosne i prymitywne chwyty stosować. (....
    a za to admin nie daje ostrzeżenia? a może to kumpel co?

Mieszka w
    Rzeszów
    Auto

Domyślnie

Jaka dyskusja. Statystki odnośnie mocy i wypadków są powszechnie dostępne chłopcze ujadający. Wycisz się i ich poszukaj, jedź na szkolenie u lepszych , skoro zdrowy rozsądek nic ci nie mówi.
    Co do reakcji Adminów to byś z tym swoim marnym "chłopcze" i "ujadaniem" nie wywoływał ich raczej. Ale jak chcesz.
    Ja przepraszam forum za jedno - odblokowanie Teddy'ego. Polecam i innym dodanie tego Forumowicza do ignorowanych.
    Jaka dyskusja na forum kierowców świadomych aut z bzdurami z pod remizy o mocy. Oby nikt Teddy'ego siłującego się z Tirem z jego zawrotnymi 200 końmi i bez wyobraźni i przewidywania nie spotkał z naprzeciwka.

Btw wśród Adminów to o kumpli mnie akurat nie można posądzac. Ty w ogóle czytasz to forum, czy tylko piszesz bzdury jak o mocy dla bezpieczeństwa ?

Użytkownik Znawca
    Auto
    Alfa 159 2.0 170 KM

Domyślnie

Jaka dyskusja. Statystki odnośnie mocy i wypadków są powszechnie dostępne chłopcze ujadający. Wycisz się i ich poszukaj, jedź na szkolenie u lepszych , skoro zdrowy rozsądek nic ci nie mówi.
    Co do reakcji Adminów to byś z tym swoim marnym "chłopcze" i "ujadaniem" nie wywoływał ich raczej. Ale jak chcesz.
    Ja przepraszam forum za jedno - odblokowanie Teddy'ego. Polecam i innym dodanie tego Forumowicza do ignorowanych.
    Jaka dyskusja na forum kierowców świadomych aut z bzdurami z pod remizy o mocy. Oby nikt Teddy'ego siłującego się z Tirem z jego zawrotnymi 200 końmi i bez wyobraźni i przewidywania nie spotkał z naprzeciwka.

Btw wśród Adminów to o kumpli mnie akurat nie można posądzac. Ty w ogóle czytasz to forum, czy tylko piszesz bzdury jak o mocy dla bezpieczeństwa ?
    Co to za bełkot?
    Zgłaszam jako offtop do usunięcia oraz ostrzeżenia dla autora.

Mieszka w
    Rzeszów
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Teddy Bear Zobacz post
    Co to za bełkot?
    Zgłaszam jako offtop do usunięcia oraz ostrzeżenia dla autora.
    Ojej.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Stelvio 23 Veloce

Domyślnie

Szykuje się małe odświeżenie modelu. Tonale MY25 ma mieć odświeżone wnętrze, nowy tunel środkowy, pokrętło zamiast dźwigni biegów i nowy system multimedialny. Premiera za tydzień na salonie w Paryżu.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

ciekawe jak to będzie wyglądało, ale tak, pare mcy temu kumpel który pracuje w BB dla stelantisa mówił że odświeżają boczki bo za tandetnie ludzie oceniają. faktem jest, że bozcki/tunel to tak jakościowo giulietta - od giulii/stelvio jednak wyraźnie odstawały twardymi plastikami. prawdziwego aluminium jak w giulii/stelvio raczej się i tak chyba nie ma co spodziewać? może przyjemniejsze/lepszej jakości plastiki - nie takie twarde dadzą.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Giulia 2.0T MY23

Domyślnie

Cytat Napisał Marek_o Zobacz post
    pokrętło zamiast dźwigni biegów
    Eh, fujka :/ Za ok rok będę zmieniał drugi samochód i w sumie Tonale PHEV był dość wysoko na liście, ale widzę, że starają się jak mogą, żeby wyszła kolejna papka na miarę vw/kia/citroen.