Strona 28 z 28 PierwszyPierwszy ... 1819202122232425262728
Pokaż wyniki od 271 do 274 z 274

Temat: Wymiana foteli na elektryczne

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

nie jest to aż takie problematyczne, ale właśnie przy fotelach jest trochę problemów z lusterkami wariującymi zwykle. zawsze lepiej jest od razu kupić to co się chce niż potem płacić więcej za retrofitowenia/tracić czas/rozwiazywać problemy a na końcu masz auto które kolejny kupujący w przyszłości może określić "ulepek"/"drutowanie" i nie da Ci złamanego grosza za kasę/czas jaki włożyłeś a i czasem po prostu odwróci się na piecie i nawet nie da Ci tyle ile wart byłby samochód gdyby miał ori/gorsze fotele.
    Proszę, nie wysyłajcie mi wiadomości prywatnych jeśli to nie jest absolutnie konieczne, i nie jest to bezpośrednia sprawa tylko pomiędzy nami - np. interes.

To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy a nie indywidualne który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Przy Giuliach/Stelvo od lat już nie robię retrofitów (wyjątek radia nowe jakie mam na stocku - tylko polift z nav ostatnie sztuki i koniec jak się sprzedadzą).

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Giulia QV

Domyślnie

Cześć

Czy ktokolwiek w Polsce z powodzeniem zrealizował wymianę foteli elektrycznych z pamięcią podgrzewaniem itp na kubły Sparco w aucie sprowadzonym z USA???

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Polska południowa
    Auto
    Stelvio 2022/200KM

Domyślnie

a nie można kupić "orrzynalnych" mat grzewczych ? .... jest coś takiego w ogóle dostępne ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał Miki Mik Zobacz post
    a nie można kupić "orrzynalnych" mat grzewczych ? .... jest coś takiego w ogóle dostępne ?
    a to do kogo odpowiedź? jeśli są fotele elektryczne bez grzania to maty można dodać ale i tak trzeba zmieniać sterownik pod fotelem, panel klimy i dodawać wiązki, a do tego to samo ryzyko po zmianie sterownika że zaczną lusterka żyć własnym życiem.
    Proszę, nie wysyłajcie mi wiadomości prywatnych jeśli to nie jest absolutnie konieczne, i nie jest to bezpośrednia sprawa tylko pomiędzy nami - np. interes.

To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy a nie indywidualne który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Przy Giuliach/Stelvo od lat już nie robię retrofitów (wyjątek radia nowe jakie mam na stocku - tylko polift z nav ostatnie sztuki i koniec jak się sprzedadzą).