No jeszcze jeszcze.... już 8 lat, paleta silników już żadna, wybór kolorów czy felg żaden ale jeszcze, jeszcze ktoś czasem kupi.... Ile tego zeszło w sumie? Dramatycznie mało. Szkoda.
akurat jeśli chodzi o paletę kolorów czy wybór felg/tapicerek/opcji to w Tonale nielepiej niż Giulia/Stelvio. Ja celowo łapałem Tonale ze stocku z końca 2023 żeby mieć alkantarę. Dziś wybór to tylko czarna skóra (ew. w opcji bez wentylacji jako Tributo), pomijam szmatki gdzie wielu opcji nawet nie da się dołożyć.
Konfigurator Giulii/Stelvio 2016-2020) to zaś była maskara, za dużo opcji, za dużo błędnych konfigów gdzie coś taniego umknęło dealerowi i było auto dla wielu nie do kupienia za brak (schowek na okulary/nawiewy na tył/dzielona tylna kanapa/szyba z filtrem IR) - czasem w wypasionych konfiguracjach i cenach ale zdyskwalifikowanych - w sumie lepiej było mi brać Giulię do produkcji wtedy idealnie dobraną w każdym detalu konfigiem i z rabatem - mniej zapłaciłem niż za niekompletne paromiesięczne stocki z których żaden mi nie pasował jak bym sobie marzył.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Nie mogę od lat pojąć JAK MOŻNA TAK PROWADZIĆ BIZNES....