To jedyna wersja jaką biorę pod uwagę, bez zderzaków
To jedyna wersja jaką biorę pod uwagę, bez zderzaków
Dziś był pierwszy z dni gdy mogłem coś więcej zrobić, niestety sporo wycieków i niespodzianek (których się spodziewałem) lecz;
- ukręcone śruby mieszanki składu w gaźnikach
- chłodzenie słabe wycieki chłodzenia w dolnej części (okolice pompy) - płynu chłodniczego nie ubywa.
Natomiast bardziej martwi mnie bagnet z olejem (rozrzedzony jasny olej) o zdecydowanym zapachu benzyny... czym może być to spowodowane?
co w tej sytuacji zrobić gdy szykuję go do dłuższego postoju.... do wiosny.
Wymienić olej filtry i kręcić do wiosny- to tylko rozruch na zimno
Wymienić olej filtry, zalać po kurek i zostawić do wiosny.
Z góry dzięki
Witam, czy jest ktoś na forum, kto mógłby przesłać mi zdjęcia tablicy bezpieczników GTV6 z silnikiem V6, chodzi mi głównie o typ, rodzaj przekaźników na tablicy (z informacją jakie wyposażenie ma-klimatyzacja, wspomaganie, elektryczne szyby.lusterka itp)
Mam całą wiozkę wyciągniętą z alfetty 2.0 i teraz muszę ją dodać/dostosować. Schematy do GTV i do Alfetty mam, natomiast nie do końca mogę doszukać się tych informacji.
Moje przekaźniki to ELMOT typ 543 (żółty) kondesator SIPEA 0710-12 42/92W oraz trzy przekaźniki SIPEA 12v 0440 9G
Ostatnio edytowane przez GTV-6 ; 29-08-2022 o 21:30
a choćby same zdjęcia lub opis typu przekaźników?
Mogę Ci wysłać zdjęcie moich przekaźnik ów.
Z tego co pamiętam to jeden jest od ogrzewania tylnej szyby, drugi od wentylatorów chłodnicy, trzeci nie pamiętam, ale później zobaczę, a czwarty załącza się po przekręceniu stacyjki.
Przekaźniki to typowe czteropinowe.
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
wielkie dzięki