Czy jest możliwość posiadania MES darmowej wersji w języku polskim?? i który program lepszy MES cz ALFADIAG??
Czy jest możliwość posiadania MES darmowej wersji w języku polskim?? i który program lepszy MES cz ALFADIAG??
Witam, chcę kupić sobie klona elm327(z Alledrogo) i Multiecuscan do mojej 147, bo mechanik który robi mi Alfę chce połowę osprzętu mi wymienić i liczy sobie naprawę w kwocie ponad 1,5 tysiąca złotych, a może być to jedna rzecz tylko do wymiany. I czy to będzie dobry zestaw?
Hej
Na alledrogo są" INTERFEJS DIAGNOSTYCZNY OBD2 ELM 327 BLUETOOTH" i darmową apką "torque" odczytasz błędy bez problemu na telefonie.
Ja mam na bluetooth ( czarny z niebiesko żółtą naklejką za 19.90zł ) i odczytuje bledy w chevrolet cruze 1.7 , romet soft chopper2 , alfa 156 2.4 jtd , punto 1.2 , citroen ds3 wszędzie działa bez problemu .
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez przemo27 ; 21-02-2022 o 19:37 Powód: aktualizacja
samo wczytanie błędów to nic ale czasami coś tam robię przy swojej alfie i za głupie skasowanie błędów płacić 70 zł to trochę dużo. Więc dlatego się pytam czy MES będzie działał z klonem elm327?
Tym na lm327 na "bt" również wykasujesz błędy bez problemu. Torque można pobrać z np. chomika itp