Dzięki koleżko sprawdzę obcykam
Dzięki koleżko sprawdzę obcykam
Cześć, witam. Mam problem z ogrzewaniem w Giuliettcie, po ustawieniu ogrzewania na HI po stronie kierowcy powietrze jest zaledwie lekko ciepłe, natomiast po stronie pasażera wieje lodem. Wyczytałem na forum, ze to prawdopodobnie problemy z aktywatorami. Myślicie, że któryś warsztat w trójmiescie lub okolicach to ogarnie bez ściągania deski? Ewentualnie który byście wybrali, żeby nie narobili mi jakichs szkód podczas tej operacji.
Moze spróbuj u tego majstra co zrobilem temat o nim.
Odświeżając temat warsztatów, ponowiłem współpracę z MM i póki co należy się podziękowanie za szybkie i sprawne wymiany oraz diagnozy. Bywały różne chwile ale każdy ma swoje złe i lepsze dni zarówno my jak i nasze samochody..xD Także na dzień dzisiejszy mogę ponownie polecić ten warsztat.
Podbije temat.
Jako że zawsze korzystałem z usług MM, ale obecnie mi do nich daleko, to szukam czegoś nowego do serwisu swojej GT.
Chce oddać swoją GT na serwis olejowy + wszystkie filtry. Dodatkowo mam problem z dymieniem przy większym bucie, wyższym spalaniem, wibracjami na jalowym oraz mega szarpaniem przy ruszaniu.
Coś polecicie? Nie ukrywam, że łatwiej mi oddać auto na serwis w Gdyni oraz w kierunkach Kosakowo/Rumia.
Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez mufas ; 08-08-2020 o 10:45