Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
equip-performance.com
Będzie mniej surowy moim zdaniem niż standardowe amory ze sprężynami EibachaCiekawa propozycja. Bc racing nie będzie zbyt torowy tzn. "surowy"?
Bc racing br to sprężyna liniowa, st xa progresywna. Jak wygląda komfort jazdy po mieście w bc przy liniowych sprężynach?Będzie mniej surowy moim zdaniem niż standardowe amory ze sprężynami Eibacha
To na prawdę fajny gwint w tej cenie. Za te same pieniądze możesz nabyć KW bez regulacji twardości odbicia amora i regulacją wysokości punktem montażu sprężyny a nie amora gdzie im niżej tym mniej komfortowo. Jak pisałem powyżej nie mam pojęcia jaka jest standardowa twardość sprężyn w Mito. Jeśli w okolicach 4/2kg to ten zestaw BC nie zabierze zbyt wiele z komfortu. Można do nich napisać bezpośrednio czy jest szansa na zakup zestawu z bardziej miękkim setupem sprężyn. Do 159 proponują 11/6 kg gdzie porównując standardowe 6/4kg to dużo twardszy przód ale w tej samej cenie zaproponowali 8/6kg lub 7/5kg gdzie dużo bliżej do serii.
Dzięki za poświęcony czas i informacje. Zamówiłem ST XA.Ciężko mi powiedzieć jak po mieście, bo rzadko wjeżdżam w jakiekolwiek centrum w Holandii a nawet jeśli to drogi są lepsze niż w PL. Moje 80% jazdy to autostrady i "landówki". Może faktycznie na polskie warunki ST spisze się lepiej
JasneDaj znać jak wrażenia jak zamontujesz i pojeździsz. Może przyda się innym stojącym przed takim samym wyborem![]()
I jak tam gwint? Jakie wrażenia? Prawie 3 miechy minęło więc już powinny być jakieś wnioski i opinie