Witam, ze wzgledu na ceny benzyny chce założyć instalacje lpg. pytanie brzmi gdzie dobrze można to zrobić w Rzeszowie. Liczę ze wypowiedzą się osoby które zakładały w Rzeszowie gaz do swojej alfy![]()
Witam, ze wzgledu na ceny benzyny chce założyć instalacje lpg. pytanie brzmi gdzie dobrze można to zrobić w Rzeszowie. Liczę ze wypowiedzą się osoby które zakładały w Rzeszowie gaz do swojej alfy![]()
Witaj,
Polecam Auto BOX, Biedaczów 80 k/Żołyni, p.Zwierzchowski - Autoryzowany Zakład F-my BRC, tel.514 344 350.
Ja u niego byłem tylko na uruchomieniu instalacji, gdyż po zakupie auta wogóle nie działała, teraz jest ok. Gościu ma doswiadczenie, ogarnia temat, jest przystepny - oczywiście mam na mysli instalację IV generacji-sekwencja, pozdr....
kolega w AR 166 2.0 montowal w firmie Sinja, to jest przy wylotowce na Barwinek i byl zadowolony. ja bylem tam na regulacji 2 razy: za pierwszym razem bylem caly czas przy nich i powiedzieli ze trzeba auto na caly dzien im zostawic, drugim razem zostawilem auto na caly dzien i nie zrobili nic wiec podziekowalem za ich "uslugi" - dobrze ze przynajmniej kasy nie wzieli.
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Przejechać się do Lublina do Grześka![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
dodam, że gdybyś się zdecydował na BRC to w rzeszowie tylko jeden zakład je serwisuje także monopolista i ceny za filtry, regulację ma wysokie.
a moze podjechac spytac na ASO??![]()
na sikorskiego koło mnie jest zakład zakładałem tam w mojej 166 i jestem zadowolony