Potrzebuje elektryka co mógłby zrobić mi alternator w Warszawie. Nie mam ładowania. Podejrzewam że chodzi tu o wymianę szczotek. Podpowiecie jakiegoś dobrego mechanika w Wawie?
Potrzebuje elektryka co mógłby zrobić mi alternator w Warszawie. Nie mam ładowania. Podejrzewam że chodzi tu o wymianę szczotek. Podpowiecie jakiegoś dobrego mechanika w Wawie?
Serwis elektryczny na ul. Mlądzkiej
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
A masz jakieś namiary na ten serwis? Jakis nr czy dokładniejszy adres?
W Warszawie jest kilkanaście takich speców na jednej dzielnicy w całym mieście kilkadziesiąt
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Na Wolskiej chyba 80 pamiętam byli tacy spece, do popularnych modeli mieli zregenerowane na wymianę, jakby się okazało, że obudowa dead![]()
Na sulejkowskiej jest dobry elektryk. Jak wjezdrzasz od strony ronda wiatraczna, grochowską to za salonem (chyba mercedesa) w prawo i mijając hotel (felix chyba) w lewo. Ze 100 metrów i po prawej będzie elektryk. Nawet na przyszłość może się przyda. Mi zrobił tylnie lampy i wziął grosze.
W związku z tym, że mój elektryk, u którego robiłem kilka rzeczy i zawsze byłem zadowolony z ceny i jakości przestał odbierać telefon jestem zmuszony poszukać kogoś innego. Mieszkam na Mokotowie i fajnie jakby było blisko, ale też nie za wszelką cenę. Do zrobienia mam nie działający nawiew i uszkodzone czujniki parkowania. Czy ktoś może polecić jakiegoś zaufanego elektryka?
Mariusz, 530 024 124, Ursynów - ul. Pięciolinii
Ok, dziękimożesz polecić?
Mogę, chłopak pracuje w ASO FIATA w Piasecznie ale jak da radę ogarnąć temat pod domem na Ursynowie to nie powinno być problemu.