Jak w temacie Panowie mam pytanko czy 3.0 v6 nadaje sie do zagazowania,jakie spalanie mozna uzyskac i ile wymiana rozrzadu w takim cacku?Z gory dziekuje za odpowiedz!
Jak w temacie Panowie mam pytanko czy 3.0 v6 nadaje sie do zagazowania,jakie spalanie mozna uzyskac i ile wymiana rozrzadu w takim cacku?Z gory dziekuje za odpowiedz!
zagazować możesz ale lepiej pomyślał bym o dislu![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Poszukaj na forum, jest tu wiele o zagazowaniu V-ek
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Bez komentarza , takie pytania powinno się zadawać w dziale lpg albo najlepiej wcaleNapisał nako
![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
a ja odpowiem
ok 17 w mieście, 1000 PLN rozrząd z robocizną bez pompy wodnej.
No i o to mi chodziło!Czysto konkretnie i na temat!Dzięki kolego,pomogłeś mi znacząco w podjęciu decyzji,jeśli możesz to powiedz jeszcze jak to sie sprawuje?Napisał Techno
Mi 16L w mieście, 12L w trasie gazu. Musi być dobra instalacja (czytaj: nie tania).
Rozrząd: 1100zł.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
jak sie sprawuje ? rewelka .... żyć nie umierać :mrgreen: pomimo spalania gorąco polecam kupić zadbany egzemplarz
Moja tez sie super spisuje...a do tego ok. 24zl/100km...na trasce...no chyba bombasticNapisał Techno
![]()
![]()
![]()
Nie moge sie opanowac zeby nie wyrazic sowjej opinii, nie denerwujcie sie na mnie, poprostu musze :mrgreen:
Po co kupowac Alfe z silnikiem 3.0 V6 który jest bajeczny jak dla mnie, ma w sobie power i przepieknie pracuje nie mówiac o osiągach...i go gazować ;//
To naprawde jest dla mnie nieporozumienie na całej linii...Nie jestem przeciwny instalacjom (dobrym instalacjom) ale nie w takim motorku :cry:
Błagam...nie :cry:
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz