Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Alfa Romeo 156 2003r Olsztyn lift

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa romeo 156 1,9 jtd poszukiwany

Domyślnie Alfa Romeo 156 2003r Olsztyn lift

Witam!!
    Chciałbym ostrzec potencjalnie zainteresowanych tym oto autem: http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6y7wFB.html , http://msi.gratka.pl/ogl/18829653.ht...8cd766efa382,1 . Alfa Romeo 156 na pierwszy rzut oka jest poobijana, co jest pokazane na zdjęciach, na żywo nie wygląda to najgorzej. Ten model był lekko uderzony przodem, zderzak jest połamany, maska jest lekko podniesiona, pas przedni widać ze był odkręcany. Jeśli chodzi o wnętrze to jest to wyczyszczenia, skóry są brudne , popękane, ale nie ma dziur, stan wnętrza pokazuje ze przebieg według mnie jest inny niż pokazuje licznik. Silnik pracuje poprawnie nie słychać nic niepokojącego. Jeśli chodzi o opony i felgi to nie są w najlepszym stanie jedna z felg ma wyszczerbienie, natomiast opony są trzech różnych firm. Nie posiadam wiedzy na temat stanu zawieszenia.
    A teraz najistotniejsza informacja: Podczas drugich oględzin tego auta, w czasie gdy padał deszcz ujawniła się jego główna wada, po otworzeniu drzwi przednich pasażera na dywaniku stała kałuża wody około 2-3 cm cały dywanik był pod wodą. Nie wiadomo skąd się ta woda tam znalazła i jak często taka sytuacja miała miejsce, po głębszych oględzinach mokra była cała wykładzina pod schowkiem pasażera, nie wiadomo również jak wygląda podłoga w tym miejscu jak również wykładziny. Wiązka elektryczna, która jest poprowadzona za schowkiem, również mogła ulec zalaniu, teraz problem nie istnieje ale z czasem mogą pojawić się problemy z elektryka i elektroniką. Właściciel komisu po ujawnieniu tej usterki powiedział że mimo wszytko cena auta jest ceną ostateczną i nie podlega negocjacji.
    Pozdrawiam!!

Użytkownik Świeżak
    Auto
    156 2.4JTD CF3

Domyślnie

Hah, dobre. Pojechałeś do polifta z 5000 zł opłaconego i czego oczekiwałeś? Ludzie, ogarnijcie się!

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa romeo 156 1,9 jtd poszukiwany

Domyślnie

Zdawałem sobie sprawę, że jest to auto do poprawek blacharsko-lakierniczych, mechanicznych, czy też wnętrze do ogarnięcia. Chyba to nie są duże oczekiwania, żeby auto było szczelne?? A pojechałem z ciekawości, bo miałem 10 kilometrów.

Użytkownik Ogier Avatar Themark
    Mieszka w
    Żary / Lubanice
    Auto
    Alfa 166 2,4 JTD 175KM w Automacie, Seat Ibiza 1,2 90KM

Domyślnie

Masz rację Artek
    Pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Łukasz 166
    Mieszka w
    Podlasie
    Auto
    Peugeot 406 Coupe 3.0 Była Alfa Romeo 166 2.4

Domyślnie

Za takie pieniądze to szukaj przed FL. A jeżeli po każdym deszczu stoi tam tyle wody to wole nie myśleć w jakim stanie jest podłoga o ile wogóle jeszcze ona jest.
    Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
    Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
    Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
    Była Vectra A 1993r 1.8 B+G