Witam. Jak wymienić te żarówki? Postojówki 0 dostępu. Jak odkręcić tylne klosze przeciwmgielnych i cofania? Zauważyłem, że nie swieci mi oświetlenie tablicy. Wymieniłem żarówki i oświetlenia nadal brak. Jaka może być przyczyna?
Witam. Jak wymienić te żarówki? Postojówki 0 dostępu. Jak odkręcić tylne klosze przeciwmgielnych i cofania? Zauważyłem, że nie swieci mi oświetlenie tablicy. Wymieniłem żarówki i oświetlenia nadal brak. Jaka może być przyczyna?
Bezpieczniki posprawdzaj.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
co do tablicy - skoro żarówki nowe to jak wyżej - bezpieczniki , potem sprawdzić czy jest V na kostce w ogóle bo jak prądzik nie dochodzi do kostki to i nowa żarówka nie zaświeci
co do postojówek - dostęp jest i nikt mi nie wmówi że nie ma - wczoraj w nocy poprawiałem obie postojówki przód bez żadnej latarki na trasie
- - - Updated - - -
a lampki tył po co chcesz demontować ?
ps.
instrukcja str 230 - lampki tył
- - - Updated - - -
proszę :
![]()
zasadnicze pytanie-czy masz ksenony??
pzd.
Uporałem się. Ciężko było z postojówkami (bez ksenonu). Wsteczne nie świeciło, zaśniedziało gniazdo. Tylna przeciwmgielna się spaliła. Cholernie trudno było dostać żarówkę H21W.
jesli uwazasz ze z postojówkami w GT bez ksenonu jest ciezko to poczytaj jak sie wymienia je w wersji z ksenonami, bo z tego co pamietam to zderzak trzeba demontowac
pzd.
teoretycznie idzie wyciągnąć bez ściągania zderzaka ale jest bardzo ciężko najlepiej wyciągnąć reflektor ;D