Mam mikode + trw powiem tak nigdy wiecej juz takiego zestawu :/ szajs jakich mało pieniadze wyrzucone w błoto. Huczy buczy i to nawet przy hamowaniu z 60km/h . Ja osobiscie nie polecam
Mam mikode + trw powiem tak nigdy wiecej juz takiego zestawu :/ szajs jakich mało pieniadze wyrzucone w błoto. Huczy buczy i to nawet przy hamowaniu z 60km/h . Ja osobiscie nie polecam
Są nacinane to buczą. Nikt nie ukrywał, że tak jest. A dotarłeś klocki chociaż?
Mikody nie znam, ale klocki trw znam. Szajs. Polecam Ferodo Premier dla niewymagających i DS Performance dla tych bardziej. Używam od lat, bez problemów. DS są super na codzień, nie trzeba grzać, a wspł. tarcia 0.5Z tarczami Brembo pracują dobrze i nie drą ich. Myślę, że łagodniejsze dla tarcz są od Premiera przy normalnej jeździe. Zapewne z powodu niższego nacisku. Ale się nie znam.
- - - Updated - - -
Nie wszystkie Mikody są nacinane, a w poście nie jest napisane jakie kolega ma/miał. Co masz na myśli pisząc docieranie? Transfer materiału na tarcze? Czy po prostu lekkie ułożenie klocka?
Przy zakupie liczyłem sie z delikatnym buczeniem ale nie przy normalnej jezdzie po miescie.
A moze kolega zle zalozyl tarcze? Mialem w Brava mikode nacinana i nawiercana i w Alfa tez bede takie zakladac.
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Co masz na mysli mowiac zle założona tarcza ?![]()
Bez jaj - przecież na tarczy masz P lub L więc pomylić się trudno.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]