Panowie, możemy tu pisac o gniotach, kichach etc ale założe się, że ponad połowa z Was chciałaby żeby GT miała fabrycznie światła takie jak Brera i zamykam topic![]()
Panowie, możemy tu pisac o gniotach, kichach etc ale założe się, że ponad połowa z Was chciałaby żeby GT miała fabrycznie światła takie jak Brera i zamykam topic![]()
Niechcialbym![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wiesz to wszystko jest takie proste..
Chcesz swiatla od 159 poprostu sprzedaj GT i kup 159/Brere.
Dla mnie GT jest prawie idealem. Brakuje mi delikatnej lotki.
m.in jak na zdjeciu ponizej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
lata temu krytykowałem new edge design w Brera/159 i niektóre linie które przypominają choćby Focus I
pisałem że to nic przełomowego (jak choćby design 156)
firma jak zapewne wiesz porzuciła szybko ten nurt stylistyczny
gdybym chciał mieć światła od Brera czy cokolwiek innego dawno bym to miał
podobnie z całością - Brera od lat stałaby w garażu - nie stoi
także nie jestem w połowie - ale to w sumie wiadomo już po moim obecnym nicku![]()
...
sam napisałeś, że przód ma najsłabszy więc jak Ty bys go zrobił będąc Bertone?![]()
Miałem Focusa mk2 z początków produkcji to zmieniłem zderzaki (przód na zderzak od wersji cabrio, tył na poliftowy), spoiler na ten od wersji st, światła na te z czarnym środkiem bo focus z początków produkcji wydawał mi się zbyt pospolity.
Kupując alfę GT też myślałem że coś pozmieniam, jakaś lotka, ledy, ale jak po zakupie ładnie umyłempoprzyglądałem się ... to stwierdziłem że jeżeli cokolwiek zrobię to tylko zniszcze piękne auto. Fakt, z przodu mogli się bardziej postarać, ale jako całość GT jest piękna i zostanie że mną do końca
![]()
Można zachwycać się detalami, można całością, przód mogli by zaprojektować lepszy, ale reszta jest ok. Ze 159/Brery tylko dziób mi się podoba. Więc trzeba wyważyć proporcje "ładności" i wybrać coś dla siebie. Założę się że gdyby powybierać najlepsze fragmenty z różnych samochodów powstałby koszmarek raniący oczy. I tak się dzieje przy przeszczepach. Zresztą wszyscy moi znajomi jak się ich przyciśnie przyznają że gt jest bardzo ładne , ale jednak to alfa, więc "chciałbym ale się boje". Dla nich jest cała gama niemieckiej solidnej motoryzacji.
A ilu znajomych na skrzyżowaniach.....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
A czemu masz zostawac przy tym co jest? Kup sobie swiatła ze 159 daj do przerobienia i bądź zadowolony w 100% A to ze to będzie kosztowało parę tyś to jaki problem?![]()